15 Aralık 2010 Çarşamba

Baba Firarda

Bu sıralar yaşayıp da aklıma en çok takılan konu ne diye düşündüğümde hah tamam dedim akla gelecek tek bir olay var.
Baba Firarda
Sabahları uykudan yanağıma veya alnıma güzel bir buse ile ya da yanağıma gelen güzel bir şaplak ile uyanıyorum.
Bizim afacanın yatağını ayırma operasyonu bünyesinde onun yatağını bizim yatağa birleşik bir şekilde kendi yatağına alıştırıyoruz ki bu sizlere gerçekten tavsiye edeceğim bir olay. Artık annesini emdikten sonra bile gecenin bir yarısı sürünerek yatağına geçip orada uyuyor. Neyse konumuz şimdi bu değil bebek ve yatak olayı tamamen ayrı bir hadise ve sizlere bu konunun 1 yıllık özetini ayrı bir yazıda paylaşacağım.
Peki tamam güzel bir şekilde uyandık gerçekten muhteşem bir duygu ama bu saatte gece emzirerek perişan olmuş bir anne, elinde ıslak mendil altının değiştirilmesi gereken bir dünya güzeli ki kendisi aynı zamanda omuzda kafa yaslayarak sabah keyfi ve oyun da bekler, bir adet de mesai saatinde masanın başında olmanızı bekleyen bir işiniz mevcut.
Benim çözümümü merak ediyorsanız : Minik prensesin altı değiştirilir. Tabi önce kendi altınızı değiştirmeniz de gerekli sabahın körü ne de olsa. Traşınızı bu olayı daha önce yaşayan birisi olarak zaten akşamdan olduğunuzu varsayıyorum. Bu işlemden sonra prenses alınır ve beraber sohbet eşliğinde üstümüz değiştirilir. Anlamadığım sabahları kucağımdan bıraktığımda ikinci dünya savaşını çıkaran hatun üstümü değiştirirken sanki manken seyrediyor hayır manken gibi olsam gam yemiycem. Bundan sonra 1dk. omuz keyfi için kucak ve artık en zor kısım başlıyor.
Baba Firarda
Şimdi afacanı annenin yanına bırakma zamanı. Bu sabah denedim tuttu tavsiye ederim aaa hani annenin öpücüğü şeklinde teşvikle bırakınca anne yanına pek olay çıkmıyor. Bir diğer taktiğim ise yatağa koyup bye bye öpücük şeklinde odayı terketmek. Ha bu arada unuttuğum bir şey var anneyi uyandırmayı sakın unutmayın ki evden çıktığınızda yataktan inip emekleyen bir afacan ve kocaman bir ev başbaşa kalmasın.
Ve günün benim için en zor kısmı kapıdan arkanızdan gözlerini kırparak bakan bir melek omzunuzda sorumluluklar motora biner ve masanın başına yol alırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder